Het voetbal mondmasker van BREEZY voorziet je van het comfort dat je nodig hebt tijdens het sporten. Je wilt kunnen blijven voetballen, maar dan wel op een veilige manier. Een klassiek mondmasker is daarvoor niet geschikt. Zeker niet omdat jouw ademhaling tijdens het sporten of voetballen verandert. De voetbal sportmaskers van BREEZY voldoen wel aan deze eisen. Maar wat maakt deze sport mondkapjes zo anders? En waarom is juist een BREEZY mondmasker perfect geschikt voor voetbal? In dit artikel lees je er alles over.

Onbelemmerd en veilig voetballen met de sport mondmaskers van BREEZY

Je vrij voelen en onbelemmerd kunnen bewegen tijdens het spelen van voetbal is belangrijk. Zo ben je in staat om het beste in jezelf naar boven te halen. Met de voetbal maskers van BREEZY is dat mogelijk. Ze belemmeren je op geen enkele wijze. Deze mondkapjes zijn namelijk voorzien van een ergonomische pasvorm, filters én geïntegreerde ventielen. Daarnaast onderscheiden onze mondmaskers zich door de onderstaande kenmerken:

  • Mondmasker van hypo-allergeen mesh met ademende eigenschappen
  • Voorkomt de vorming van CO2 door geïntegreerde ventielen
  • Vervangbare filters
  • Machine wasbaar op 60 graden

Een BREEZY mondmasker is ook geschikt om mee te voetballen door de uitstekende pasvorm. De mondkapjes zijn namelijk voorzien van een elastische hoofdband. Deze maak je door middel van een klittenband sluiting eenvoudig op maat. Zo wordt je tijdens het voetballen niet belemmert in je bewegingsvrijheid.

Daarnaast zijn de voetbal mondmaskers leverbaar in 3 verschillende maten. Je draagt dus altijd een masker dat bij je past. De BREEZY voetbal sport maskers was je hygiënisch schoon op 60 graden. Ze zijn leverbaar in 6 kleuren en kunnen tevens worden bedrukt met het logo van jouw voetbalclub.

Voetbal sport mondmasker met CO2 ventiel en filter

Of je nu alleen voetbalt of in teamverband, je wilt alles kunnen geven. Dat betekent dat jouw hartslag wordt verhoogd waardoor ook jouw ademhaling versnelt. In- en uitademen in een klassiek mondkapje zou een opstapeling van CO2 veroorzaken. Een BREEZY mondmasker is voorzien van een ventiel én een door Centexbel gecertificeerde en vervangbaar filter. De filters gaan de verspreiding van het COVID-19 virus tegen. Dat terwijl het ventiel voor een optimale luchtcirculatie zorgt.

Daarmee wordt een opstapeling van CO2 door toedoen van uitademen voorkomen. Met een voetbal mondmasker van BREEZY blijf je dus energiek en alert, ook tijdens jouw piekmoment. In combinatie met de uitstekende pasvorm en de extra filters, is een BREEZY sport mondmasker het meest geschikt om te dragen tijdens voetbal.