Thuiswerken is niet altijd mogelijk. In sommige sectoren wordt er verwacht dat je als werknemer toch gewoon naar je werkplek komt tijdens de Covid-19 pandemie, vaak omdat het echt niet anders kan.  Om ervoor te zorgen dat je veilig kunt werken zonder in te leveren op comfort hebben wij het Breezy mondmasker ontwikkeld. Met het Breezy mondmasker kun je in elke sector veilig werken zonder het risico te lopen dat je iemand besmet of dat jij zelf besmet wordt. Werk jij bijvoorbeeld als chauffeur, agent of beveiliger dan is het belangrijk dat jij je werk veilig op locatie kunt uitvoeren. Met het Breezy mondkapje kun je veilig werken zonder bang te zijn voor ademnood of benauwdheid tijdens je werkzaamheden.

Veilig werken op de werkvloer

In deze coronatijd moeten werkgevers en medewerkers zich aanpassen aan de ontwikkelingen van het virus en de bijbehorende maatregelen. In verschillende situaties is het daarom verplicht geworden een mondmasker te dragen. Waarom is veilig werken belangrijk en hoe bescherm je jezelf en je collega’s het beste tegen het Covid-19 virus?

Veilig werken en het dragen van een mondmasker gaan tegenwoordig hand in hand zodat jij en de mensen om je heen worden beschermd tegen het Covid-19 virus. Als je een volledige werkdag moet volhouden met een mondmasker op, dan is het comfortabel dragen van een mondmasker, verstaanbaarheid, ventilatie en hygiëne uiterst belangrijk. In tegenstelling tot wegwerp mondmaskers komt bij het Breezy mondmasker de druk niet op de oren te liggen, maar het masker word ondersteund door een comfortabele hoofdband in combinatie met oorlussen.

Met het Breezy werkmasker kun je door het gebruik van ademende mesh stof goed inademen en de ventielen zorgen ervoor dat warmte en CO2 ophoping goed kunnen ontsnappen. Door deze eigenschappen kun je een Breezy mondmasker langer drager dan een wegwerp mondmasker. De zachte binnenlaag en costum filters voorkomen ook huidirritatie tijdens het dragen van het masker.

Werk jij als chauffeur, order-picker, gastheer of gastvrouw, op kantoor of als facilitair personeel? Dan is het belangrijk dat je jezelf en je omgeving beschermt met een geschikt mondmasker voor op je werk.

Security agenten, experten in verzekeringen en makelaars immobiliën zijn ook gebaat bij ons werkmasker. Dergelijke beroepen vragen er namelijk om, om ondanks het dragen van het mondmasker ook goed verstaanbaar te zijn. Wil je extra opvallen? Dan bieden wij ook de mogelijkheid om het masker te personaliseren met bijvoorbeeld het bedrijfslogo.

Met het Breezy mondmasker wordt veilig werken makkelijk en comfortabel. Of je nu intensief beweegt tijdens je werkzaamheden, lange werkuren maakt of veel in contact bent met andere mensen: met ons Covid-19 approved by Centexbel Breezy mondmasker kun je dagelijks met een veilig gevoel naar je werk.

Veilig blijven werken in tijden van Covid 19

Met ons Breezy mondmasker vindt je perfecte balans tussen bescherming, vrije ademhaling en frisse lucht bij arbeidsintensieve werkzaamheden. Onze filters bieden de juiste bescherming voor elke situatie. Zo kun je voor een filter kiezen met 4 lagen voor medium intensieve beroepen of voor een filter met 5 lagen voor intensieve beroepen. Als je ook bescherming zoekt tegen fijne stofdeeltjes, smog, uitlaatgassen en andere gevaarlijke stoffen in de lucht dan kies je voor ons AC80 koolstof filter.

Ga met een veilig en gerust gevoel naar je werk met ons Breezy mondmasker. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van een gepersonaliseerd mondmasker voor het hele kantoor? Stuur dan snel een mail naar info@breezy.shop voor meer informatie en onze tarieven.