Iedereen die er mee werkt, kent de problemen. Je zit de hele dag op je diesel heftruck te werken, en in de namiddag begin je al de eerste ongemakken te ervaren. Kriebelhoest, kuchen, slechte smaak in je mond, hoofdpijn… De Diesel-dampen spelen je parten.

Hoewel al heel veel magazijnen overgeschakeld zijn op elektrische heftruckjes of transpaletten, komt het toch nog vaak voor. Bij de opbouw van events wordt vaker gekozen voor een Moffet of Manitou heftruck op brandstof. Zo ben je zeker dat je nooit met een platte batterij eindigt. Een mondmasker dragen is dan nog eens verplicht. Dan kan je maar best een mondmasker voorzien dat direct je lucht zuivert. Zodat je geen last hebt van de dampen. Een masker met een extra filter gemaakt van actieve koolstof. Een echte luchtzuiveraar.

Bij Breezy kan je extra AC80-filters bestellen. Deze 4-lagen filter haalt alle fijne stofdeeltjes, smog en schadelijke dampen uit de lucht. Je adempt propere lucht.

Geschikt dus voor mensen op een heftruck, stewards of marshalls die langs de (kart)baan staan. Motorrijders. Fietsers die naar het werk pendelen.