Ons verhaal

Patrick CAUTAERTS

Manager Technische Inspecteurs in verzekeringen
Trainer bij Volleybal club MAVOC (Mechelen)

“De bal is aan het rollen gegaan toen mijn vrouw en ik positief testten op Covid-19. Na 4 zware weken kwam volleybal eindelijk terug op mijn agenda. Hoe zou ik als trainer, en meer bepaald, hoe zouden wij als club ooit terug veilig kunnen opstarten? De maskers die ik reeds kende vanuit mijn werk zouden immers niet voldoen om én comfortabel én veilig te kunnen sporten. We waren ten einde raad.”

Neem contact op

Sven CAUTAERTS

Ondernemer en Freelance Preventieadviseur
Hulpverlener-Ambulancier

“Als ambulancier en preventieadviseur kom ik dagelijks in contact met Corona. Ik zie het leed dat dit virus families toebrengt, en hoe het ons dagelijks leven beïnvloedt. Toen ik hoorde hoe mijn vader begaan was met de veiligheid van zijn spelers, wist ik dat we iets moesten doen. Mijn hele familie zit immers in de volleybal. Ik voelde me onmiddellijk betrokken en als een hecht gezin zijn we aan de slag gegaan.”

Neem contact op

Vandaag bestaat het team van Breezy uit 10 geëngageerde personen. Samen bieden wij dé oplossing voor een extra veilige heropstart van de sportactiviteiten. Een product waar we achterstaan, en voornamelijk, een masker dat we zelf ook graag aandoen.

Ontdek onze mondmaskers