Veilig aan gevechtsport doen met Breezy sportmasker!

De Coronacrisis heeft voor veel mensen die een vechtsport beoefenen roet in het eten gegooid. Je kunt vandaag de dag nu eenmaal niet veilig met elkaar sporten zonder dat je het risico loopt op een besmetting. Tenminste, dat zou je denken. Er is wel degelijk een manier om veilig te boksen, karate, judo of aan iedere andere gevechtsport te doen. Dit door te kiezen voor het Breezy sportmasker. Het is tijd om te zien wat dit mondmasker kan betekenen voor de vechtsporters!

Het risico tijdens vechtsport

Voordat we gaan kijken naar de voordelen van het comfortmasker van Breezy is het handig om even in te zoomen op de gevechtsport zelf. Waarom is gevechtsport op dit moment zo lastig? Vechtsport is een van de weinige sporten waarbij het onmogelijk is om afstand te houden tot de ander. Je zal namelijk de tegenstander op een gegeven moment toch moeten vastpakken, slaan of schoppen. Social distancing is niet mogelijk. Zonder de juiste bescherming is de kans groot dat er speekseldruppetjes in het gezicht van de ander terecht komen. Mocht je onbewust besmet zijn met het Coronavirus dan zou je de ander zomaar kunnen besmetten.

De juiste bescherming met Breezy

Martial Arts zonder bescherming zijn dus niet mogelijk. Maar een krijgskunst met een normaal papieren mondkapje is ook niet bepaald een pretje. Bij iedere beweging die je maakt zal het mondkapje verschuiven en niet meer de juiste bescherming bieden. Gelukkig brengt het masker voor sport van Breezy hier verandering in. Dit is namelijk een speciaal ontworpen mondmasker voor sporters. En hij past nog mooi bij je kimono of onder de bescherming.

Alle mondkapjes die je bij ons kunt bestellen zijn herbruikbaar. Na de training kan je het mondkapje in het bijgeleverde opbergtasje stoppen, zo hoef je hem niet meer aan te raken. Gooi hem in de wasmachine en gebruik het sportmasker weer tijdens de volgende training. Dankzij de sterke “Covid-19 goedgekeurde” filters ben je nu tenminste wel beschermd.

Geschikt voor iedere soort gevechtsport

Hoewel je ons mondkapje voor nagenoeg iedere sport kunt gebruiken is hij met name geschikt voor mensen die een gevechtsport befoenen. Dit komt voornamelijk doordat hij met de hoofdband goed blijft zitten. Of je nu van plan bent om een highkick te maken tijdens MMA of dat je de tegenstander op de grond rolt bij het worstelen, met het Breezy sportmasker kan je op een prettige manier sporten. Bij alle close contact sporten zal je door het sterke filter beschermd zijn. Dit is niet alleen prettig voor jezelf, maar ook voor je sparringpartner. Dit is dé aankoop voor iedereen die aan Thai Boksen, Ji-jitsu, Kickboxing of aan een andere vechtsport doet!

Mocht je ondanks de Corona maatregelen toch aan vechtsport willen en mogen doen, dan is het Breezy mondkapje dé aanwinst om te maken. Met dit comfortmasker zal je niet alleen op een comfortabele manier kunnen sporten, maar je weet ook nog eens zeker dat je veilig kunt trainen. Neem snel een kijkje in het assortiment om te zien welke Breezy mondkapjes voor bij het sporten op dit moment beschikbaar zijn!

GEÏNTERESSEERD? Stuur ons een mailtje naar info@breezy.shop voor speciale tarieven voor je sportclub. Ook bedrukking met het clublogo is mogelijk.

 

Geschikte sporten: Judo, Karate, Thai box, Boksen, Ji-jitsu, Thai-jitsu, Nin-jitsu, Kempo, Aikido, Kickboxing, Savate, MMA, Worstelen, Kapoeira, Escrima, Budo, Kendo, Krav-maga, Kungfu, schermen, Thai chi en vele meer.