Mondkapje om op het werk te dragen

Veilig werken betekent vandaag de dag meestal werken mét mondkapje. Open spaces en werkvergaderingen, opdienen tussen tafeltjes van verschillende “bubbels”,… Het vraagt van ons een groot aanpassingsvermogen.

Als je een volledige dag je mondkapje wil dragen zijn draagcomfort, ademvrijheid, verstaanbaarheid en hygiëne heel belangrijk. Het Breezy werkmasker is hier uiterst geschikt voor.

In tegenstelling tot klassieke mondkapjes komt bij een Breezy mondkapje de druk niet op de oren te liggen, door de hoofdband aan de achterkant.

De ademende mesh stof zorgt er voor dat je maximaal kan inademen, de ventielen zorgen ervoor dat hitte en CO2 optimaal weg kunnen. Deze unieke werking maakt dat het mondkapje veel langer kan worden gedragen. En onze custom filters met zachte binnenlaag voorkomen huidirritatie.

Dagelijks je mondkapje bij de hand

Mondkapjes zijn zowat de standaard geworden in het straatbeeld. Naar de winkel gaan, rondlopen in je dorp of naar het park gaan, een pretpark bezoeken, naar school gaan tot zelfs op restaurant gaan. Allemaal momenten waar een mondkapje verplicht is.

Het comfort van zo een mondkapje is dan ook niet te onderschatten. Onze Breezy mondkapjes staan garant voor draagplezier. Jawel, plezier. Met een hoofdband die de druk weghoudt van de oren en met ventielen die je fris en monter houdenzit u met een Breezy mondkapje voor alledaags draagcomfort méér dan goed.

Sporten met mondkapje

Online een mondkapje kopen om alleen of in team te sporten? Dan zit je met Breezy goed.

Het Breezy sportmasker zorgt er voor dat je terug in veiligheid kan sporten. In team, in groep of alleen. En dat zonder moeten in te boeten op comfort. Sporten met een mondkapje is dus wel degelijk mogelijk.