Ben jij een brildrager die op zoek is naar een mondkapje waar je bril niet beslaat? Traditionele mondkapjes zijn zo gemaakt dat er aan de bovenzijde, onderzijde en zijkanten van het mondkapje, lucht kan ontsnappen. Hierdoor kan er frisse lucht binnenkomen en kan de lucht die je uitademt ook ontsnappen. Het risico is echter dat elke keer dat je uitademt met een wegwerpmasker op, je bril beslaat. Met het Breezy mondmasker en het unieke design van het mondmasker is een beslagen bril voortaan verleden tijd. Stap voortaan gerust de deur uit zonder je bril om de haverklap af te hoeven nemen om de condens te verwijderen.

Mondkapje geschikt voor je bril

Het Breezy mondmasker maakt het dragen van een mondmasker comfortabel voor alle brildragers in Europa. Nu het op de meeste openbare plekken verplicht is om een mondmasker te dragen is het een goed idee om te zoeken naar een mondmasker met de meeste voordelen voor jouw situatie. Het tegelijkertijd dragen van een bril en een mondkapje brengt nogal wat uitdagingen met zich mee. Naast het feit dat de oorlussen na verloop van tijd gaan snijden is de ijzerdraad waarmee je een traditioneel mondkapje kunt shapen simpelweg niet voldoende om een beslagen bril te voorkomen.

Uniek design: mondkapje geschikt voor brildragers

Het Breezy mondmasker is door haar unieke design het perfecte mondmasker voor brildragers. Door de velcro nekband en het gebruik van mesh stof voor het gehele mondkapje, voelt het mondkapje bijna aan als een tweede huid. Het mondkapje word door de nekband die traditionele mondmaskers niet hebben, goed ondersteund waardoor je minder last hebt van ongemakken tijdens het dragen van het mondmasker.

Door de aanwezigheid van een mooie neusclip kun je het mondmasker goed op je gezicht plaatsen. Druk de neusclip aan voor een goede aansluiting op je gezicht en zet dan je bril op je neus. Door de neusclip word een gecondenseerde bril voorkomen tijdens het uitademen waardoor je ten alle tijden goed kunt blijven zien terwijl je het mondmasker draagt. Het Breezy mondmasker was je eenvoudig uit in de wasmachine op 60° waardoor je het masker kunt hergebruiken op elk gewenst moment.

Mondkapje en autorijlessen

Als je bezig bent met je autorijlessen dan is er geen mogelijkheid om anderhalve meter afstand te nemen van je rij instructeur. Tijdens het rijden is het echter wel heel belangrijk dat je goed kunt zien. Als brildrager in de auto is het dan ook niet handig als je bril tijdens het autorijden beslaat, en je jezelf en je omgeving toch moet kunnen beschermen tegen het Covid-19 virus.

Kies vandaag voor een Breezy mondmasker met unieke eigenschappen die jou en jouw omgeving beschermen tegen schadelijke stoffen en virussen in de lucht, zonder in te hoeven leveren op comfort of normaal zicht.

Haal vandaag jouw nieuwe Breezy mondmasker in huis en kies voor veiligheid, comfort en bescherming voor jou en jouw omgeving. Bekijk hier ons gehele assortiment en geniet voortaan van het comfort en de veiligheid die ons Breezy mondmasker jou kan bieden.