Of je nu jong of oud bent, het dragen van een mondmasker is bijna niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Tijdens deze tweede lockdown wordt het steeds belangrijker dat je jezelf en je omgeving goed beschermt tegen schadelijke stoffen en virusdeeltjes in de lucht. Het Breezy mondmasker bied naast uitstekende bescherming door onze verwisselbare filters, ook voldoende comfort om al je dagelijkse bezigheden door te zetten zonder bang te zijn voor de kans op Covid-19 besmetting. Alledaags draagcomfort is met een Breezy mondmasker de norm. Als je dan toch naar buiten moet voor je bijvoorbeeld de boodschappen, dan bied een Breezy mondmasker bescherming voor jou en jouw omgeving.

Verplicht een mondmasker op

Naar de winkel gaan, rondlopen in het park, de hond uitlaten of een dagje uit. Het is allemaal niet meer hetzelfde als voorheen. In openbare ruimtes is het per 1 December in de meeste landen verplicht om een mondmasker te dragen. Dit is niet alleen de norm zodat jij zelf beschermd blijft, maar het is ook belangrijk een mondmasker te dragen om de kwetsbare mensen om je heen te beschermen.

Om het Covid-19 virus samen te bestrijden is het belangrijk dat we allemaal wat meer rekening met elkaar houden dan normaal. Zorg ervoor dat je afstand houd tot andere mensen en bescherm jezelf en je omgeving met behulp van een goed mondkapje.

Het Breezy mondmasker staat niet alleen garant voor een goede veiligheid, maar ook voor comfort en uitstraling. De mondmaskers zijn verkrijgbaar in twee uitvoeringen en diverse hippe kleuren zodat er altijd een mondkapje te vinden is in jouw favoriete kleur.

De voordelen van het Breezy mondmasker:

  • Gemaakt van ultra-ademende mesh stof
  • Wasbaar op 60 graden in wasmachine
  • Vervangbare filters voor ultieme bescherming
  • Variant met en zonder ventielen verkrijgbaar
  • Keuze uit 6 populaire kleuren
  • 3 pasmaten voor de ideale pasvorm
  • AC80 filter: ontwikkeld voor in de grote stad

Het Breezy mondmasker is gemaakt van mesh stof. Hierdoor krijgt het mondmasker een sportieve/luxe uitstraling waardoor het mondmasker met elke outfit te combineren is. Door de keuze uit 6 verschillende kleuren kan ook jij een mondmasker kopen die goed in jouw gardarobe past. De velcro hoofdband zorgt voor goede ondersteuning waardoor de druk op je oren worden verminderd. Het Breezy mondmasker is verkrijgbaar in een variant met ventielen die je fris en wakker houden. Ga je liever op pad met een normaal mondmasker zonder ventielgaten? Dan kies je voor ons nieuwe Casual Breezy mondmasker. Tot slot is het mondmasker voorzien van een stevige neusclip die het mondmasker ten alle tijden goed op zijn plek houdt.

Kies vandaag voor comfort en bescherming tijdens je alledaagse bezigheden en kies voor een Breezy mondmasker in jouw favoriete kleur. Woon je in de drukke stad, dan profiteer je met ons AC80-filter van extra bescherming tegen smog, uitlaatgassen en andere gevaren die de grote stad met zich meebrengt.

Kies voor comfort, bescherming en veiligheid met het Breezy mondmasker. Bekijk hier ons hele assortiment en kies jouw nieuwe mondkapje.