Om goed te kunnen leren is het belangrijk dat je je aandacht erbij kunt houden. Mondkapjes op school zijn in de meeste landen verplicht geworden maar een traditioneel wegwerp mondmasker heeft niet de eigenschappen die het leren en onthouden van lesstof makkelijker maken voor jou als student. Met het Breezy mondmasker wordt het volgen van je colleges en lessen een stuk comfortabeler. Je kunt je aandacht makkelijker vasthouden omdat je niet wordt afgeleid door ademnood en ongemakken veroorzaakt door snijdende oorlussen. Je kunt het mondmasker met een neusklip vastzetten zodat het masker altijd goed blijft zitten. Met Breezy word het ongestoord maken van je tentamens, examens en schoolwerk weer normaal.

Mondmasker op school

Het dragen van een mondkapje op school zorgt ervoor dat leerlingen en docenten zichzelf zo goed mogelijk kunnen beschermen tegen het coronavirus. Tijdens het leren zorgt frisse lucht ervoor dat je oplettend, wakker en geconcentreerd kunt blijven. Het dragen van een traditioneel wegwerp masker zorgt er al snel voor dat het masker te groot of te klein is voor je gezicht, je moeite hebt met normaal ademhalen en je al snel last krijgt van huidirritatie als je het masker te lang draagt.

Met het Breezy mondmasker zijn dergelijke ongemakken verleden tijd. Ons masker is speciaal ontworpen zodat jij zonder zorgen de hele dag met een veilig mondmasker naar school kunt. Houd jezelf, je medestudenten en docenten veilig tegen het Covid-19 virus zonder last te krijgen van ongemakken die je prestaties op school verminderen.

Mondmasker op de middelbare school

Met een mondmasker naar de middelbare school is een flinke uitdaging. Naast het feit dat het mondkapje goed moet passen, de juiste bescherming moet bieden en comfortabel moet aanvoelen is het ook heel belangrijk dat het mondkapje mooi bij je outfit past. Om ervoor te zorgen dat elke student met een geschikt mondkapje naar school kan gaan, bieden wij het Breezy mondmasker aan in diverse hippe kleuren.

Als je snel last hebt van afleidingen dan kun je het beste kiezen voor een mondmasker met ventielen zodat CO2 ophoping en warmte eenvoudig kunnen wegvloeien. Door de ventilatiegaten krijg je voldoende frisse lucht binnen zonder dat virusdeeltjes de kans krijgen om jou te besmetten. Ga je liever voor een normaal mondkapje? Kies dan voor ons nieuwe Casual mondkapje zonder ventielen. Met onze mondkapjes kun je veilig en fashionable de les in.

Voldoende bescherming en comfort

Het Breezy mondmasker heeft een uniek design. Door de extra hoofdband en de oorlussen wordt het mondkapje comfortabel ondersteund waardoor je minder snel last krijgt van een beknellend gevoel achter je oren. Je zet het mondkapje vast met de neusclip en de Breezy mondmaskers zijn in de maten S tot en met L beschikbaar zodat er altijd een geschikt mondmasker te vinden is voor jouw gezicht.

Bescherm jezelf en je medemens tegen de gevaren van het Covid-19 virus. Haal vandaag jouw nieuwe Breezy mondmasker in huis en ga voortaan veilig, comfortabel én fashionable naar school. Wil je je mondkapje personaliseren? Neem dan snel contact met ons op via info@breezy.shop en vraag naar de mogelijkheden.