Nu de mondkapjesplicht in de meeste Europese landen een feit is, roept dat niet alleen in ons dagelijks leven vragen op, maar ook in de sportwereld. Is binnen sporten wel veilig tijdens de coronacrisis? Is sporten met een mondkapje gezond? En welk mondkapje is het beste om mee te sporten? Je wilt jezelf immers beschemen tegen het Covid-19 virus zonder dat het dragen van een mondmasker je prestaties beïnvloedt. Het Breezy mondmasker biedt deze uitkomst. Lees snel verder over hoe een Breezy mondmasker je helpt veilig en comfortabel deel te nemen aan contactsporten als basketbal.

Het risico van basketballen tijdens de coronacrisis.

Elke basketballer weet dat het onvermijdelijk is dat je tijdens een training of (oefen)wedstrijd tegen elkaar aan botst of dicht op een medespeler staat. Social distancing is vrijwel onmogelijk als je de bal in de basket wilt krijgen en voor een overwinning gaat. Tijdens het basketballen loop je al snel het risico dat er speekseldruppels van medespelers in je gezicht terecht komen. Het Breezy mondmasker biedt niet alleen de juiste bescherming tegen virussen en schadelijke stoffen in de lucht, maar belemmert je ook niet als het gaat om comfortabel sporten en veilig ademhalen. Ga voortaan gerust het basketbalveld op zonder het risico te lopen dat jij iemand besmet en vice versa.

Basketballen met een Breezy mondmasker – veilig en comfortabel

Basketballen zonder een veilig mondmasker is overduidelijk geen goed idee, en in sommige gevallen niet meer mogelijk. Om ervoor te zorgen dat jij toch veilig kunt blijven basketbellen introduceren wij graag het Breezy sportmasker. Voor een veilige lay-up of driepunter!

Materiaal mondkapjes

Het Breezy sportmasker is gemaakt van een ultra-ademende mesh sportstof. De elastische oorlussen houden het masker goed op zijn plaats en het mondmasker is eenvoudig verstelbaar door de velcro hoofdband. Om ervoor te zorgen dat het masker perfect aansluit op jouw gezicht en je goed beschermt, kun je kiezen uit 3 verschillende pasmaten. (S-M-L). Was je mondkapje na het sporten uit op 60° om het masker veilig te herbruiken.

Veilige mondmaskers

Het Breezy sportmasker is voorzien van vervangbare filters die zowel jou als je omgeving beschermen. De ventielen houden je alert en voorzien je van frisse lucht waardoor CO2 opstapeling tijdens het rennen wordt voorkomen. De SP70 sportfilter dat standaard bij de sportmaskers wordt geleverd, is Europees Covid-19 goedgekeurd door Centexbel (BE) en is voorzien van een zachte en comfortabele binnenstof die huidirritatie voorkomt.

Mondmasker met logo bestellen

Een sportmasker kan naast veiligheid ook een toevoeging geven aan het teamgevoel. Bij Breezymondmasker.be kun je je mondmasker personaliseren met bijvoorbeeld jullie clublogo!

Sport mondmasker speciaal voor basketballers.

Als je op zoek bent naar een sport mondmasker dat je zicht niet belemmert tijdens het dribbelen, je veilig houd tijdens het verdedigen en scoren én ervoor zorgt dat je goed kunt blijven ademen tijdens het basketballen, dan kies je voor het Breezy sportmasker.

Basketballen tijdens de Corona maatregelen wordt eenvoudiger met een Breezy mondmasker. De hoofdband en diverse pasmaten zorgen voor comfort en bescherming, speciaal ontworpen om jouw prestaties niet in de weg te zitten. En om helemaal in teamstijl te blijven kun je kiezen uit 6 populaire kleuren.

Buiten basketbal is dit mondmasker voor de sport ook geschikt voor voetbal, handbal, korfbal, futsal, volleybal, tennis, squash, padel, hockey, ijshockey, pingpong, watersport, gevechtsport in een krijgskunstschool, dans, fitness, zumbo, yoga, krachttraining, lopen, joggen, en vele meer!

Benieuwd naar alle mogelijkheden van een gepersonaliseerd mondkapje voor het hele team? Stuur snel een mail naar info@breezy.shop voor meer informatie over bedrukking en speciale sportclub tarieven.